Hírek

Fenntartható digitális stratégia

Fenntartható digitális stratégia

A digitális tevékenységek első látásra teljesen tisztának tűnhetnek – elvégre a szükséges energia kitermelése a kijelzőktől és számítógépektől messze történik. A valóság azonban az, hogy itt is nagyon sok az elpocsékolt energia, ezért óriási szükség van a fenntartható szemléletre. Cikkünkben…
Folytatódik az ügyféladat-platformok (CDP-k) előtörése

Ügyféladat-platformok (CDP-k)

Az angolul „customer data platform”-nak, vagyis CDP-nek nevezett ügyféladat-platformok egyszerre segítik az adatvédelmi szabályozások betartását és az ügyfélélmény személyre szabását. Nem csoda hát, hogy egyre több marketing csapat használja ki az ilyen rendszerek előnyeit.
Hangalapú keresés 2024-ben

Hangalapú keresés 2024-ben

A hanggal aktiválható eszközök térnyerésével kulcsfontosságúvá vált a tartalom hangalapú kereséshez optimalizálása is. Cikkünkben bemutatjuk, mit is jelent mindez a gyakorlatban.
Analitika az intelligens marketingdöntésekhez

Analitika az intelligens marketingdöntésekhez

Mai világunkban egyre inkább az adat az új fizetőeszköz – és ez alól a marketing sem képez kivételt, sőt. Cikkünkben megnézzük, hogyan használhatjuk fel az analitikában szerzett információkat marketinges döntéseinkben.
Az AI és a gépi tanulás hatása a digitális marketingre

Generatív AI a digitális marketingben

Napjainkban alig van olyan iparág, amit ne forgatna fel alapjaiban a mesterséges intelligencia (AI). A digitális marketing – már csak azért is, mert a gépek számára könnyebben feldolgozható adatokkal, folyamatokkal dolgozik – egyike a legnagyobb mértékben érintett területeknek.
Hatékony SEO stratégia 2024-re

Hatékony SEO stratégia 2024-re

Kevés terület változik olyan dinamikusan még a digitális marketing világán belül is, mint a SEO. De mire érdemes figyelni a céges stratégia idei újragombolásánál?
1 2 3 4 5 6 7

Lépjen velünk kapcsolatba

Az AD MAX a Strossle magyarországi kizárólagos technológia– és natív hirdetés értékesítési stratégiai partnere.

AD MAX Hungary Kft.

+36-30/221-7342
office@admax.hu
www.admax.hu

Küldjön nekünk üzenetet

    Scroll to Top