Rólunk

Hirdetőknek

Az AD MAX Hungary a natív technológiával foglalkozó Strossle magyarországi kizárólagos technológiai – és natív hirdetés értékesítési stratégiai partnere, melyet a 20 éves digitális hirdetési tapasztalattal rendelkező Somogyi Péter Pál alapított és vezet.

Az AD MAX Hungary portfóliójába olyan válogatott oldalak tartoznak, amelyeken a cikk oldalak végén található intelligens cikkajánló rendszer az AD MAX Hungary által biztosított Strossle technológia.

Ez azt jelenti, hogy az egyes weboldalak a cikkeik végén cikkajánló rendszert használnak (Ez is érdekelheti / Olvasta Már? / Aktuális újdonságok / Ajánljuk még…), melynek célja, hogy az olvasónak az olvasott témába vágó releváns újabb cikkeket ajánljon. Ezen ajánlók egy része hirdetés (natív hirdetés), így ezeken a felületeken tud megjelenni a hirdető.

A natív hirdetés olyan reklám, amely megfelel annak a platformnak a formájához és funkciójához, amelyen megjelenik.

A hirdetések adatvezérelt disztributálását a Smart+ reklámszerver technológia biztosítja.

Releváns tartalmaknak/releváns felhasználóknak mutatja meg a hirdetést – a célzási beállítások figyelembevételével-, ami az adott oldal intelligens cikkajánló részében jelenik meg teljesen rásimulva annak dizájnjára.

A Natív hirdetéssel megvalósuló Releváns elérés elkötelezettebb látogatókat jelent.
Az elkötelezettebb látogatók több időt töltenek el az oldalon, amely több értékes leadet eredményez.
A több értékes lead végül több vásárlóhoz és magasabb vásárlói értékhez vezet.
Kiadóként a Strossle hálózatához csatlakozva egy magas standardokon alapuló, automatizált, adat vezérelt partnerhálózat részévé válik.

Kiadóknak

A Strossle technológia nem más, mint annak mély megértése, hogy a különféle tartalmak hogyan kapcsolódnak egymáshoz. A gépi tanulás alapján megjósoljuk, hogy az adott pillanatban milyen tartalmat fogyasztanak az emberek a legvalószínűbben. Ezt a tudást használjuk fel a temékkínálatunkban mind a Kiadók, mind a Hirdetők irányában. Nem véletlen, hogy több mint 1500 kiadó választotta már Európában a Strossle-t tartalom ajánló partnerének.

Lépjen velünk kapcsolatba

Az AD MAX a Strossle magyarországi kizárólagos technológia– és natív hirdetés értékesítési stratégiai partnere.

AD MAX Hungary Kft.

+36-30/221-7342
office@admax.hu
www.admax.hu

Küldjön nekünk üzenetet

    Scroll to Top