Hírek

STROSSLE – Az év natív hirdetési platformja!

Büszkén jelentjük be, hogy 2022. március 9.-én a Native Advertising Institute által szervezett „Native Advertising AWARDS 2022” gáláján a „Legjobb Natív Hirdetési Platform” kategóriában a STROSSLE hozta el az aranyat!

A Strossle hazai stratégiai partnereként 2020-ban kezdtük el a közös munkát és mára már több mint 110 hazai prémium weboldalon vagyunk jelen közösen, mellyel a hazai internetezők mintegy 85%-át érjük el.

Ebben a kategóriában olyan nagy nemzetközi szereplők is jelen voltak, mint például az Outbrain vagy a TAN/Nativo, így ez a győzelem még nagyobb eredményt jelent egy hozzájuk mérten kisebb piaci szereplő számára.

Ahogy a Zsűri is fogalmazott:
”…a minőségi előírásokra való odafigyelés, a piac mély ismerete és a növekvő ügyfélkör megérdemli a tökéletes pontszámot.”

Nem véletlen, hogy a Natív Hirdetési Hálózatok terén mind elérésben, mind piaci részesedésben is a piacvezetők közé tartozunk a hazai piacon.

Tudta, hogy a natív hirdetés az egyik legjobb megoldás arra, hogy az internetezők figyelmét nem megszakítva, nem tolakodó módon ragadjuk meg?


Mindezt a márkabiztonság szem előtt tartásával, minőségi weboldalakon, jól tervezhető módon, átkattintás alapon.

*Az AD MAX a Strossle magyarországi kizárólagos technológia– és natív hirdetés értékesítési stratégiai partnere.

Lépjen velünk kapcsolatba

Az AD MAX a Strossle magyarországi kizárólagos technológia– és natív hirdetés értékesítési stratégiai partnere.

AD MAX Hungary Kft.

+36-30/221-7342
office@admax.hu
www.admax.hu

Küldjön nekünk üzenetet

    Scroll to Top