Hírek

Szánkó szezon: Karácsonyi tartalommarketing

Itt az ünnepi időszak! Míg a levegőt a mézeskalács édes illata tölti meg, a gondolataidat a karácsonyi tartalommarketing? Ebben a blogbejegyzésben bemutatunk néhány kreatív ötletet és tippet, amelyek segíthetik vállalkozásod a versenyben – és az ünnepi hangulat terjesztésében!

Szánkó szezon: Karácsonyi tartalommarketing
Ad Max Hungary

Karácsonyi kulisszák mögött:

Vidd el közönséged egy virtuális körútra, és mutasd be, mik teszik különlegessé az ünnepeket csapatodban! Ossz meg történeteket az ünnepi szezonra való készülődésről, az iroda díszítéséről, vagy akár egy napról, amikor termékeid ajándékként kiszállításra készülnek.

Ünnepi ajándékok, versenyek:

Az ajándékozás időszakában mivel is lehetne jobban lekötni a közönséget, mint ünnepi ajándékokkal? Ösztönözd a felhasználók által generált tartalmakat (UGC: user generated content) azáltal, hogy megkéred vásárlóidat, hogy osszák meg ünnepi hagyományaikat vagy ahogy kreatív módon használják termékeid az ünnepi időszakban. Jutalmazd meg a legjobb bejegyzéseket különleges karácsonyi csemegékkel vagy kedvezményekkel!

Adventi akciós naptár:

Hozz létre napi ajánlatokat, vagy meglepetéseket tartalmazó adventi naptárat! Minden nap tárj fel egy új ajánlatot, exkluzív tartalmat, vagy bepillantást a közelgő termékekbe, szolgáltatásokba. Ez nem csak a közönség elköteleződését tartja fenn, hanem arra is ösztönzi őket, hogy naponta látogassák weboldalad vagy közösségi média profiljaid.

Interaktív ajándék útmutatók:

Segíts ügyfeleidnek megtalálni szeretteik számára a tökéletes ajándékokat! Kategorizáld a termékeket különböző érdeklődési körök vagy árkategóriák alapján. Fontold meg kvízek vagy szavazások használatát is, hogy az élményt interaktívvá és személyre szabottá tedd!

Csúnya pulóverek napja:

Inspirálódj Colin Firth karácsonyi rénszarvasos pulóveréből, amelyben az Igazából szerelemben feszített. Ossz meg képeket, videókat kollégáidról, ahogyan a legünnepibb, de egyben legrémesebb pulóvereiket viselik. Bátorítsd közönséged, hogy csatlakozzanak és osszák meg saját csúnya pulóvereiket, és így szórakoztatóan és könnyeden teremts velük személyes kapcsolatot!

Ünnepi blogbejegyzések és infografikák:

Készíts tartalmakat ünnepi tippekkel, receptekkel vagy a szakmádhoz kapcsolódó történetekkel. A vizuális tartalmak, például az infografikák, nagyszerű módja annak, hogy könnyen emészthető módon közvetítsünk információt.

A karácsonyi tartalommarketing remek lehetőséget kínál, hogy személyesebben kapcsolódjunk közönségükhöz. Legyen szó a kulisszák mögé való bepillantásról vagy interaktív blogbejegyzésekről, a kulcs, hogy márkád átitasd ünnepi hangulattal. Tedd az ünnepi időszakot az év legcsodálatosabbá vállalkozásod számára!

Lépjen velünk kapcsolatba

Az AD MAX a Strossle magyarországi kizárólagos technológia– és natív hirdetés értékesítési stratégiai partnere.

AD MAX Hungary Kft.

+36-30/221-7342
office@admax.hu
www.admax.hu

Küldjön nekünk üzenetet

    Scroll to Top